Надзвичайні події

На Чернігівщині минулої доби під час пожеж загинули двоє осіб (Фото)

Упродовж минулої доби вогнеборці Управління ДСНС України у Чернігівській області під час ліквідації пожеж у житловому секторі громадян виявили тіла двох загиблих чоловіків.

Про це ЧЕline повідомили в У ДСНС України у Чернігівській області.

30 жовтня о 12:36 до Служби порятунку «101» у Ніжинському районі надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку в с. Калинівка, що за 25 км від районного центру. За викликом на місце події оперативно прибули вогнеборці 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежні команди з Лосинівки та Безуглівки. Спільними діями пожежу о 13:15 було локалізовано, а о 14:15 остаточно ліквідовано. Під час гасіння в одній із кімнат будинку надзичайники виявили тіло 76-річного господаря помешкання без ознак життя. Причиною пожежі стала необережність загиблого під час куріння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа через нічну грозу: блискавка залишила мікрорайон Чернігова без світла

31 жовтня о 00:49 у с. Бакаївка Ічнянського району виникла пожежа житлового будинку. До ліквідації загоряння були залучені вогнеборці 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини та добровільної пожежної команди місцевого фермерського господарства. О 01:30 загоряння було локалізовано, а о 03:25 остаточно ліквідовано, в ході чого у помешканні вогнеборці виявили тіло 51-річного господаря будинку. Ймовірною причиною виникнення пожежі послугувало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електромереж.

Загалом до ліквідації пожеж від У ДСНС України у Чернігівській області було залучено 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки.

Ще статті по темі

Back to top button