Надзвичайні події

На Чернігівщині надзвичайники врятували матір із сином

До Служби порятунку «101» в Ічнянському районі 28 січня о 18:25 надійшло повідомлення про загоряння в приватному житловому будинку, що по вул. І.Стороженка в районному центрі.

За викликом на місце події прибуло відділення 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України в Чернігівській області.

У ході проведення невідкладних дій надійшло повідомлення, що в помешканні, заповненому їдким димом, перебуває родина, мати, 1979 року народження, та її дитина, 2004 року народження.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині із заметів витягували шкільний автобус та “швидку”

 

Надзвичайники та місцеве населення оперативно вивели сина та матір із небезпечної зони.

На щастя, ніхто не постраждав. О 18:38 пожежу було локалізовано, а о 18:43 остаточно ліквідовано. Причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації нагрівальної печі.

У зв’язку з цим рятувальники звертають увагу населення на необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки в побуті.

Щоб уникнути лиха та вберегтися від нещасних випадків, будьте обережні при поводжені з вогнем, дбайте про справність нагрівальних печей і димарів, електричних мереж і приладів, не залишайте дітей без нагляду та навчайте їх правил безпечної поведінки.DSCN0620

Ще статті по темі

Back to top button