Надзвичайні події

На Чернігівщині під час ліквідації пожежі житлового будинку врятовано дві людини (Фото)

24 лютого о 08:09 до Служби порятунку «101» у Семенівському районі надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку, що у районному центрі по вул. Качукова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На чернігівському підприємстві сталася пожежа

За викликом до місця події оперативно прибуло відділення 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Чернігівській області. На час їх прибуття в будинку спостерігалося щільне задимлення. Вогнеборці в апаратах захисту органів дихання та зору при проведенні розвідки в одній з кімнат оселі відшукали та вивели на свіже повітря 46-річного господаря та його 52-річного товариша, які на той час відпочивали на матрацах. Рятувальники передали двох чоловіків медичним працівникам, однак від госпіталізації останні відмовились.

Надзвичайники о 08:16 пожежу локалізували та о 08:35 остаточно ліквідували. Вогнем пошкоджено меблі та речі домашнього вжитку. Причиною пожежі, яка ледь не призвела до трагічних наслідків послужила власна необережність господаря під час куріння.

Рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області застерігають: Будьте уважні та обережні при поводжені з вогнем, не допускайте паління у помешканнях, особливо після вживання алкоголю, ретельно гасіть недопалки й сірники. Бережіть своє та життя оточуючих Вас людей.

У ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button