Надзвичайні події

У Чернігові чоловік отримав опіки, коли гасив палаючий будинок (Фото)

28 червня о 02:49 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу будинку на двох господарів у приватному секторі  за адресою проспект Миру, 104 що в м. Чернігові. Сусіди помітили загоряння, та одразу зателефонували до Служби порятунку «101». А також самі до прибуття рятувальників власними силами приступили до гасіння пожежі та розбудили господарів обох квартир.

Про це повідомляють в  УДСНС України у Чернігівській області.

За викликом, до місця події прибуло чотири відділення пожежно-рятувальних підрозділів міста у складі 14 чоловік особового складу та чотири одинці спеціальної техніки. На час прибуття підрозділів в помешканні де виникло загорання спостерігалось щільне задимлення і інтенсивне горіння в приміщенні кухні, а також існувала загроза перекидання полум’я на поруч розташовану сусідську квартиру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині відзначили кращих рятувальників

Спільними діями підрозділів загоряння о 03:15 було локалізовано, а о 03:53 остаточно ліквідовано. Під час спроб самотужки загасити пожежу ще до прибуття вогнеборців, отримав механічні травми верхніх кінцівок 30-річний чоловік. Постраждалому чоловіку медики на місці події надали першу невідкладну допомогу.

Вогнем знищено покрівлю на площі 30 кв.м, пошкоджено перекриття на площі 1 кв.м та майно в квартирі де виникло загорання. Причиною  пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації електроустановок.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки у побуті, при експлуатації електроприладів та електричних мереж. Слідкуйте за їх справністю та не залишайте без нагляду

Ще статті по темі

Back to top button