Надзвичайні події

На Чернігівщині під час пожеж загинуло дві людини

Вчора, 19 грудня о 08:45 до Служби порятунку «101» у Сосницькому районі Чернігівської області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Хлоп’яники. До місця пригоди оперативно прибула місцева пожежна команда.

На той момент будівля була заповнена їдким димом, а в одній із кімнат відбувалося інтенсивне горіння. Під час гасіння сільські вогнеборці виявили тіло 67-річного господаря будинку без ознак життя.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

Digital Camera

О 21:25 до Служби порятунку «101» у Коропському районі Чернігівської області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Нехаївка.

На місце події оперативно прибула місцева пожежна команда та рятувальники 9-го Державного пожежно-рятувального посту з районного центра. Спільними діями загоряння о 22:27 локалізували, а о 23:37 — остаточно ліквідували. На місці події рятувальники виявили тіло 57-річного господаря будинку без ознак життя.

В обох випадках ймовірною причиною виникнення пожеж послужила необережність чоловіків при палінні.

Управління ДСНС України у Чернігівській області вкотре застерігає: щоб уникнути пожежі, й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем. Ретельно гасіть недопалки.

Ще статті по темі

Back to top button