Надзвичайні події

На Чернігівщині під час пожежі загинула жінка

До Служби порятунку «101» у Козелецькому районі 1 лютого о 16:40 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Підлісне.

На місце події оперативно прибули вогнеборці місцевої пожежної команди, а згодом — рятувальники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Козелець.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

Спільними діями підрозділів у складі 9 чоловік особового складу та 2 одиниць спеціальної техніки, загоряння о 17:15 було локалізовано, а о 18:20 остаточно ліквідовано. Під час гасіння в одній з кімнат помешкання рятувальники виявили на ліжку тіло 53-річної сестри господаря помешкання. Причиною пожежі послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія на Чернігівщині: двоє людей згоріли заживо в будинку

У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області звертаються до громадян з проханням відповідально ставитися до заходів правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальних печей і димарів. Слідкуйте щоб в цегляній кладці не з’являлися тріщини. Не допускайте надмірного перегрівання печей та не залишайте їх без відповідного нагляду.

Ще статті по темі

Back to top button