Надзвичайні події

На Чернігівщині під час пожежі загинув чоловік, ще один отримав опіки (Фото)

Упродовж минулої доби на території Чернігівської області виникли три пожежі в приватному житловому секторі громадян, під час яких одна людина загинула, ще одна отримала травми.

Так, 6 лютого о 23:58 до Служби порятунку «101» у Ніжинському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Червона Гребля, що в м. Ніжин. За викликом до місця події оперативно прибуло три відділення 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області у складі 9 чоловік особового складу та 3 одиниць техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Менщині під час пожежі загинула жінка

На час їх прибуття кімнати будинку було повністю заповнено димом, а на даху відбувалось інтенсивне горіння. Вогнеборці о 01:30 пожежу локалізували та о 04:00 остаточно ліквідували. Під час спроб самотужки загасити пожежу 57-річний господар помешкання отримав термічні опіки нижніх кінцівок ІІ-ІІІ ступенів. Постраждалого каретою швидкої медичної допомоги доставлено до Ніжинської центральної міської лікарні.

Імовірною причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

7 лютого о 01:26 до Служби порятунку «101» у Сновському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Суничне, що за 10 кілометрів від райцентру.

За викликом до місця події прибуло відділення 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області. На час їх прибуття будинок був повністю охоплений полум’ям. Вогнеборці о 04:39 локалізували та о 06:58 остаточно ліквідували пожежу. Під час розбирання згорілих конструкцій в одній із кімнат будинку було виявлено тіло 61-річного господаря.

Причиною пожежі стало порушення правил монтажу нагрівальних печей і димарів.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button