Надзвичайні події

На Чернігівщині під завалами виявили тіла 73 загиблих

Триває розмінування території області. За добу групи піротехніків ДСНС 25 разів залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів та виявили і вилучили 678 таких предметів (з початку воєнних дій всього вилучено 15 231 вибухонебезпечний предмет).

За словами начальника обласного управління ДСНС Романа Гордового, рятувальники відпрацьовують уже останні заявки від населення у Чернігові, працюють у Шестовиці, Новоселівці, Количівці (у напрямку Іванівки та Ягідного) та у Ніжинському районі, а найближчими днями прибудуть до Куликівської громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині рятувальники продовжують пошукові роботи (Фото)

Піротехніки також допомагають аграріям, обстежуючи поля за їхніми запитами для убезпечення польових робіт.

За останню добу пожеж в області не зареєстровано.

Усього від початку воєнних дій ліквідовано 487 пожеж, із яких 286 виникли через обстріли. Врятовано 46 людей, із них 10 дітей. На місцях пожеж виявлено тіла 57 осіб.

За минулу добу рятувальники двічі залучалися до розбору зруйнованих унаслідок обстрілів будівель, зокрема, розбирали завали по вул. В. Чорновола, 15 у Чернігові. З початку повномасштабної війни здійснено 147 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт, врятовано 41 особу, деблоковано тіла 73 загиблих.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button