Надзвичайні події

На Чернігівщині побили активіста

У Прилуках побили місцевого активіста Сергія Трушкіна. Напали через те, що в магазині він попросив обслуговувати українською мовою. Чоловік отримав серйозні забої обличчя та крововилив в око.

Про це повідомив Сергій Трушкін на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові біля ТРЦ «Hollywood» побили дівчину

«За прохання спілкуватися українською мовою у відділі центрального гастроному продавчиня викликала свого чоловіка, який у центрі міста посеред білого дня здійснив напад і розсік мені обличчя. Є підозра на те, що зламано ніс», — зазначає Сергій Трушкін.

ЧЕline зв’язався із Сергієм Трушкіним, який розповів усі подробиці конфлікту. Виявляється, постраждалий чоловік народився на Прилуччині, але проживає в Польщі і там є активістом спільноти «Євромайдан-Варшава», яка суттєво підтримувала і підтримує Україну. У Прилуки Сергій приїжджає до батька.

10931214_770112729702447_2890741829008477370_n

«Ця ситуація назрівала. Я ще в серпні просив цю жінку розмовляти українською. Потім у грудні була ситуація, вона тоді погрожувала чоловіком. Вони – переселенці з Донбасу. Цього разу також ввічливо попросив обслуговувати мене українською, але отримав море образ і фізичну розправу. Цинізм у тому, що чоловік, який мене бив, навіть не намагався втекти і спокійно чекав приїзду поліції. Каже, мовляв, нічого не буде, заплатить 300 гривень і все. Поліцейські в машині пропонували «домовитись», а той, хто нападав, погрожував, що «знесе мені голову». Я відмовився «домовлятися», адже вважаю неприпустимим таке свавілля. Заяву в мене прийняли в поліції. Але нападник відмовився давати свідчення – майстерно оперував відповідними статтями із Конституції, що дає привід зробити припущення – в подібних ситуаціях він не вперше», – зазначає Сергій Трушкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У супермаркеті побили охорону

ЧЕline буде ретельно відстежувати цю ситуацію. Ми звертаємося до правоохоронних органів із вимогою провести об’єктивне розслідування і покарати винних.

Ще статті по темі

9 коментарів

  1. Цих русскосящіх тварєй потрібно вичавлювати з країни.

  2. Провокатор ублюдочный. Из-за таких тварей этих педриотов и на дух не переносят

  3. Таких даунбаських тварюк треба вішати разом з «анонімами»та «подєломами».

  4. Живёшь на Украине уважай украинский народ и украинский язык.

  5. Если он ахтивист то какова черта живет в Польше а не на Украине если он так щиро любить Батькивщину?Це провокатор и сэпаратист приезжает на Украину что бы разжигать враждебные конфликты среди населения. В США нет своего языка но если народ хорошо живет то им пофиг кто на каком языке разговаривает.Дали по харе но мало нехрен сюда ездить и свои права качать . Настоящий УКРАИНЕЦ это который живет на УКРАИНЕ и любит ЕЕ а на каком языке разговаривает нет разницы, у нас такая история что в школах учились на русском языке , его еще не запретили вот и разговариваем на каком удобнее. А если муж заступился за жену это настоящий МУЖЩИНА .Карати тут нема за що а провокатор нехай попросить пробачення в продавщици за що ии тероризирвав!

  6. Я тоже согласна с патриотом чего он уехал в Польшу чтобы жить в тепле и жрать вкусней а сдесь пускай помирают от холода и голода и от болезней потому что нет денег.А он с жира не придумает за что тероризировать многострадальный Украинский народ! Тварюка и изменник Украины! ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!

  7. Помоему тут даун (украинец) если еще не понял что насколько стало жить хуже из за таких как ты псевдоукраинцев, Тварюка , даун и дебил тут ТЫ и повесить надо тебя! А аноним поделом нормальные люди и правильно понимают ситуацию. А Донбасский народ тоже Украинцы, они же не поели жить в Расею а приехали жить на Родину в родную Украину. так что псевдоукраинец придержи свои эмоции при себе чтобы небыло как с активистом.

Back to top button