Надзвичайні події

На Чернігівщині поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві

Поліцейські Козелецького відділення поліції спільно з колегами з Головного управління Нацполіції області після тривалих пошуків встановили особу зловмисника, який забив до смерті місцевого чоловіка.

Минулого тижня поліцію повідомили, що на одному з пустирів Козелецького району було знайдено труп невідомого чоловіка з тілесними ушкодженнями.

PM202image001

На місце пригоди виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП і Козелецького відділення поліції, а також керівництво Головного управління Нацполіції в області та місцевого підрозділу.

При огляді трупа було встановлено, що причиною смерті стали тілесні ушкодження, які було видно навіть візуально – пробитий наскрізь череп. До того ж, сліди та речові докази на місці пригоди вказували на те, що труп сюди привезли автівкою. Загиблим виявився 31-річний місцевий мешканець.

Як розповів т.в.о. начальника Козелецького відділення поліції ГУНП підполковник поліції Анатолій Домарацький, упродовж п’яти днів поліція проводила подворовий обхід селянських господарств навколишніх населених пунктів, опитала всіх можливих свідків та очевидців події. Правоохоронці також перевірили підобліковий елемент і всіх власників автомобілів навколишніх сіл.

У результаті кропіткої роботи правоохоронці вийшли на слід 48-річного киянина, який має дачу по сусідству з господарством загиблого. Всі докази вказали на те, що саме він останнім бачив загиблого живим. До того ж між ними відбулася сварка.

Під тиском неспростовних доказів підозрюваний зізнався у скоєному та дав правдиві свідчення. За його словами, сварка переросла в бійку та завершилась смертю одного з чоловіків. Знаряддям вбивства стали дубець і цеглина, які опинилися під рукою.

Після цього підозрюваний замотав жертву в поліетиленову плівку та вивіз на пустир.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство), що передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button