Надзвичайні події

На Чернігівщині поліція затримала водія, який на смерть збив трьох пішоходів

В Козелецькому району на трасі Київ-Чернігів «Фольксваген-кадді» на смерть збив жінку з двома малолітніми дітьми. Водій затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Близько 19 години до поліції Чернігівщини надійшла інформація, що в населеному пункті, який знаходиться на трасі «Київ-Чернігів», автомобіль збив трьох людей, які загинули.

На місце події негайно виїхали районна та обласна слідчо-оперативні групи на чолі з керівництвом Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, колеги з прокуратури.

23658839_927139807452259_3208858203923667276_nПопередньо встановлено, що мешканець Козелецького району, рухаючись зі сторони Києва на автомобілі «Фольксваген-кадді», на частково освітленій ділянці населеного пункту скоїв наїзд на місцеву жінку з двома малолітніми дітьми. Всі троє постраждалих загинули.

За попередньою інформацією, водій тверезий. На місці автопригоди працюють слідчі та експерти.

За фактом загибелі людей відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) — карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Водій затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. ну, як же так ? Куди ти дивився, сраний водій ? Сто пудов, летів на великій швидкості,ще й мажор якись

    1. Ну як же так . Куди ж ти лізла? Не бачила , фар машини яка їде по трассі з дозволеною швидкістю і важить тонну ,і навіть якщо загальмує то не встигне вчасно зупинитись,що рухається в тумані в ночі в твій бік.
      Коляску і сраку льогше зупинити чим тонну маталу на 4 колесах. Шкода жінку і особливо дітей. Співчуття родині. Але причиною тут стала не уважність. Я не думаю що водій міг краще бачити пішлходів чим пішоходи автомобіль щ увімкненими фарами.

    2. Іван, ти мабуть по життю пішохід?????!!!! Якого біса тягти дітей, в темну ніч, в сташенний туман, з кафе, за межами пішоходноіі зони????? Чи може ти особисто знаєш водія-мажора? Ні? То тримай своіі думки при собі!!!! Водію з цим жити все життя! Діткам Царство Небесне!!!

  2. Жаль людей, которые погибли.(( Но нельзя списывать со счетов тот факт, что люди очень беспечные и безответственные!(( Велосипеды, как правило не имеют отражателей, катафотов, фар или хотябы фанарик в руках, едут по полосе дороги не придерживаясь обочины. Мало того, очень часто бывают вмазанными, т.к. не считают себя участниками дорожного движения, а ещё садят детей на раму или багажник, без специального кресла!(( И давайте будем честны, учитывая отсутствие дорог, их ужасное состояние, отсутствие освещения вдоль трассы, водитель становится заложником данной ситуации! Темно, как у н…а в жопе, ямы по колено, нарушители ПДД в виде пешеходов и водителей вело, мото, подводо-кобыльного транспорта.

  3. Ну чого переходити дорогу не по переході.Водія може осліпити зустрічний транспорт, де світловідбивальні стрічки чи одяг?

  4. Ну як же так . Куди ж ти лізла? Не бачила , фар машини яка їде по трассі з дозволеною швидкістю і важить тонну ,і навіть якщо загальмує то не встигне вчасно зупинитись,що рухається в тумані в ночі в твій бік.
    Коляску і сраку льогше зупинити чим тонну маталу на 4 колесах. Шкода жінку і особливо дітей. Співчуття родині. Але причиною тут стала не уважність. Я не думаю що водій міг краще бачити пішлходів чим пішоходи автомобіль щ увімкненими фарами.

Back to top button