Надзвичайні події

На Чернігівщині рятувальники із снігових заметів вивільняли вантажівку та автобус (Фото)

21 грудня рятувальники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та черговий караул аварійно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Чернігівській області 7 разів залучалися до надання допомоги з вивільнення транспортних засобів із снігових заметів на автошляхах Чернігівщини. 

Того ж дня, рятувальники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини та 7-го пожежно-професійного посту м. Остер двічі надавали допомогу водіям з буксирування вантажного автомобіля МАЗ біля с. Мостище та по вивільненню автобусу «Еталон» біля с. Романьки Козелецького району. 

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

Також рятувальники пожежно-рятувального підрозділу смт. Куликівка вивільнили легковий автомобіль ВАЗ 2109 який злетів у кювет і потрапив у сніговий замет біля с. Українське. 

З огляду на це, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до водіїв автотранспортних засобів з проханням бути уважними на дорогах, дотримуватися безпечної дистанції та швидкості руху, а також, по можливості, утриматися від поїздок на далекі відстані.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button