Надзвичайні події

На Чернігівщині тривають роботи з розчищення території від вибухонебезпечних предметів

Від початку широкомасштабного військового вторгнення російських військ піротехнічними підрозділами ДСНС України на території Чернігівщини здійснено 4262 виїзди на повідомлення щодо виявлення населенням вибухонебезпечних предметів та на проведення обстеження територій населених пунктів, звільнених з-під контролю окупаційних військ російської федерації.

Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Чернігівській області.

У результаті цього виявлено та вилучено (знешкоджено) 48 912 вибухонебезпечних предметів, обстежено понад 39 тис. гектарів території Чернігівського й Ніжинського районів, 236 об’єктів інфраструктури та життєзабезпечення населення, 22 км ліній електропередач, 222 км автодоріг та більше як 7,5 км ліній газопроводів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські війська обстріляли прикордоння Чернігівщини

Загалом на території Чернігівщини продовжують виконувати завдання за призначенням піротехнічні розрахунки Головного управління ДСНС в області у складі 36 чоловік особового складу та 7 одиниць спеціальної техніки.

Також із метою здійснення медичного супроводу виконання робіт з розмінування територій у складі групи медичного забезпечення чергують 2 медичні розрахунки, а саме: 4 чоловіки особового складу та 2 одиниці техніки.
Роботи з розмінування та очищення території тривають.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button