Надзвичайні події

На Чернігівщині ускладнено транспортне сполучення з населеними пунктами

Станом на 16 квітня внаслідок весняного водопілля у Чернігівській області ускладнене транспортне сполучення з декількома населеними пунктами.

Так, внаслідок переливу водами  р. Снов ґрунтової дороги між селами Малий Дирчин та Великий Дирчин залишається ускладненим транспортне сполучення з  с. Малий Дирчин Городнянського району (довжина ділянки — 165 м, глибина — 115 см). Сполучення здійснюється за допомогою автотранспорту підвищеної прохідності та через Сновський район.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна з 10 квітня відсутнє поромне сполучення між смт Сосниця та селами Пекарівської сільської ради (с. Пекарів,  с. Кнути, с. Костирів, с. Синютин). Проїзд до населених пунктів здійснюється через Коропський район.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівень води у Десні знову піднявся

У зв’язку з підтопленням понтонного мосту через р. Десна в напрямку  м. Новгород-Сіверський — с. Бирине Новгрод-Сіверського району з 14 квітня порушено пряме транспортне сполучення з с. Бирине, с. Підгірне та с. Прокопівка Новгород-Сіверського району. Сполучення здійснюється через м. Шостка Сумської області.

Внаслідок підйому рівня води в р. Дніпро з 15 квітня стався перелив ґрунтової дороги в смт Радуль Ріпкинського району на ділянці довжиною 15 м та глибиною до 10 см, в результаті чого ускладнене сполучення з провулком Паромним та вулицями: Дніпровська, Новікова, Набережна, Гоголя. На зазначених вулицях проживають 46 чоловік. Підтоплення домогосподарств та будівель немає.

Ще статті по темі

Back to top button