Надзвичайні події

На Чернігівщині водій авто збив на дорозі працівника облавтодору

За добу, 19 червня, на дорогах Чернігівщини сталися три дорожньо-транспортні пригоди.

Про це ЧЕline стало відомо з власних джерел.

Так, на 121 км автодороги Київ – Вишгород – Десна – Чернігів (Козелецький район) близько 9 год. водій автомобіля «ВАЗ-Нива» не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та здійснив зіткнення з деревом. Унаслідок пригоди водій отримав тілесні ушкодження та був доставлений до військового шпиталю (м. Чернігів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП потрапили два «ВАЗи», є постраждалі

О 14 год. 50 хв. на 23 км автодороги Ріпки – Павлівка (Ріпкинський район) водій автомобіля «ВАЗ 2105» здійснив наїзд на працівника філії «Ріпкинський райавтодор» ДП «Чернігівський облавтодор», який у цей час займався ямковим ремонтом цієї дороги. Унаслідок пригоди  працівник отримав тілесні ушкодження і після надання медичної допомоги був відпущений додому;

Того ж дня о 16 год. 11 хв. на автодорозі Кіпті – Глухів – Бачівськ (Борзнянський район) водій автомобіля «Фольксваген ЛТ-28» виїхав на смугу зустрічного руху, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-212140». Унаслідок пригоди водій «ВАЗ-212140» отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Борзнянської центральної районної лікарні.

Ще статті по темі

Back to top button