Надзвичайні події

Водій легковика збив пішохода-порушника

У м. Чернігові по вул. Івана Мазепи біля будинку №19 о 5 ранку 1 серпня водій автомобіля «ВАЗ 21114» здійснив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу.

Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та каретою швидкої медичної допомоги доставлений до Чернігівської міської лікарні №2, після надання медичної допомоги  відпущений додому.

Про це ЧЕline повідомили у департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

Також, у м. Прилуки по Привокзальній площі біля будинку №20 о 9-й ранку 1 серпня  водій автомобіля «Renault Trafic» здійснив наїзд на пішохода.

Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження, від госпіталізації відмовився.

Крім того, на автодорозі  Ніжин-Мала Кошелівка близько 12-ї години 1 серпня водій мопеда «ЕХ50 QT-B» не надав переваги в русі та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2108». Внаслідок пригоди водій мопеда отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до Ніжинської центральної міської лікарні.

У с. Безуглівка Ніжинського району о 14 год. 38 хв. 1 серпня водій автомобіля «ВАЗ 21124», виконуючи маневр об’їзду, здійснив наїзд на велосипедиста.

Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та доставлений до Ніжинської центральної районної лікарні, після надання медичної допомоги відпущений додому.

У м. Семенівка по вул. Замістя біля будинку №128 о близько 9-ї вечора 1 серпня водій мопеда «Delта» здійснив зіткнення з велосипедистом, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не справився з керуванням велосипеда та виїхав на смугу зустрічного руху.

Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та доставлений до Семенівської центральної районної лікарні.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button