Надзвичайні події

На Чернігівщині з снігового полону вивільнили 13 транспортних засобів

Впродовж минулої доби станом на 08:00 1 березня рятувальники УДСНС України у Чернігівській області 13 разів залучалися до надання допомоги водіям, які внаслідок складних погодних умов потрапили у снігові замети. На території Ічнянського, Новгород-Сіверського, Семенівського, Срібнянського, Чернігівського районів та м. Чернігів надзвичайники вивільнили 1 легковий, 10 вантажних автомобілів та 2 мікроавтобуси, у яких перебувало 17 чоловік.

DSCN3368На складному підйомі поблизу с. Путивськ Новгород-Сіверського району відділенням 7-ої державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «IVECO».

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

Срібнянські рятувальники о 17:45 28 лютого та о 04:20 1 березня допомогли водіям вантажних автомобілів «MAN» подолати складні ділянки дороги на автотрасі біля районного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода на Прилуччині залишила без електропостачання сім населених пунктів

У Ічнянському районі відділенням 23-ої Державної пожежно-рятувальної частини надано допомогу водіям мікроавтобусів «Mercedes Vito» та «Opel Vivaro «, що застрягли у снігу біля сіл Томашівка та Припутні.

Всього до надання допомоги від підрозділів УДСНС України у Чернігівській області залучалось 32 чоловіка особового складу та 13 одиниць спеціальної техніки.

Ще статті по темі

Back to top button