Надзвичайні події

На Чернігівщині за добу сталося п’ять випадків загоряння сухої трави та сміття

Так, біля с. Діброва Ніжинського району о 14-й годині 13 березня на відкритій території сталося загоряння сухої трави на площі 1,5 га. Причина загоряння – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Про це ЧЕline повідомили в департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протягом доби під час пожеж загинуло 2 особи

Також у м. Чернігові по вул. Кільцевій біля будинку №1 близько 15-ї години дня 13 березня на відкритій території сталося загоряння сухої трави на площі 0,01 га. Причина загоряння – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Біля с. Озерне Козелецького району о 18-й годині 13 березня на відкритій території сталося загоряння сухої трави на площі 2 га. Причина загоряння – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Крім того, біля с. Новий Білоус Чернігівського району о 18-й годині 13 березня на відкритій території сталося загоряння сухої трави на площі 2 га. Причина загоряння – необережне поводження з вогнем невстановленої особи;

І у м. Чернігові по вул. Незалежності біля будинку №32 о 20-й годині 13 березня на відкритій території сталося загоряння сухої трави на площі 0,03 га. Причина загоряння – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Ще статті по темі

Back to top button