Надзвичайні події

На дорогах Чернігівщини у снігу застрягло три вантажівки (Фото)

Рятувальники підрозділів Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області тричі надавали допомогу по вивільненню вантажних транспортних засобів з ускладнених погодними умовами ділянками доріг.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де на Чернігівщині найбільше випало снігу (Карта)

3 грудня о 02:37 до Служби порятунку «101» у Прилуцькому районі надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Київ-Суми-Юнаківка біля с. Рудівка вантажний автомобіль «MAN» потрапив на небезпечну ділянку автошляху. Для надання допомоги було залучено черговий караул 12-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Прилуки. Рятувальники пожежно-рятувальним автомобілем підвищеної прохідності за допомогою тросу відбуксирували транспортний засіб із проблемної ділянки дороги.

О 04:35 надзвичайники 21-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Талалаївка вивільнили вантажний автомобіль «DAF», що на одній з вулиць районного центру з’їхав на обочину та застряг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині автівка в’їхала у річку

У Менському районі о 07:40 рятувальники 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини надали допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «DAF» з ускладненої ділянки дороги поблизу с. Волосківці.

Всього від підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області залучались 12 чоловік особового складу та 3 одиниці спеціальної техніки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button