Надзвичайні події

На дорогах Чернігівщини водії застрягали у заметах (Фото)

Через складні погодні умови, що склались протягом минулої доби на території Чернігівської області, пожежно-рятувальні підрозділи УДСНС України у Чернігівській області 11 разів залучались до надання допомоги водіям транспортних засобів, які потрапили на ускладнені ділянки дороги та не змогли самостійно вибратись.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

Так, упродовж 17-18 березня рятувальники Чернігівщини спільними діями залучених сил і засобів надавали допомогу з вивільнення транспортних засобів, що потрапили у снігові замети на території Борзнянського, Варвинського, Ічнянського, Прилуцького, Талалаївського районів та міста Чернігова відповідно. Загальна кількість звільненої техніки склала 11 одиниць, у яких перебувало 11 громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на трасі Талалаївка–Сокиринці: водій помер, п’ятеро постраждалих

Загалом, від Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області для ліквідації наслідків несприятливих погодних умов залучались 38 чоловік особового складу та 12 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

У зв’язку з цим, рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій звертаються до водіїв автотранспортних засобів з проханням бути уважними на дорогах, дотримуватися безпечної швидкості й дистанції руху та по можливості утриматися від поїздок на далекі відстані. Великоваговикам нагадуємо про укомплектування транспортного засобу ланцюгами проти ковзання.

Ще статті по темі

Back to top button