Надзвичайні події

На Мстиславській 3-річний син закрився у квартирі

Упродовж минулої доби рятувальники 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Чернігів У ДСНС України у Чернігівській області двічі надавали допомогу громадянам по відкриванню вхідних дверей квартир.

О 18:10 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області звернулась господарка квартири, що проживає по вул. Мстиславській в обласному центрі з проханням відкрити двері її помешкання. Жінка вийшли викинути сміття, а в цей момент її син 3-річний Кирило зачинив двері.

Рятувальники за допомогою висувної драбини потрапили через вікно у квартиру на третьому поверсі будинку та відкрили двері схвильованій матері.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Борзнянському районі рятувальники визволяли корову

О 21:20 надійшов виклик від сусідки про те, що по вулиці Коцюбинського 89-річна жінка благає про допомогу та не може самостійно відкрити двері. Рятувальники оперативно виїхали до місця події, за допомогою висувної драбини через вікно потрапили до помешкання на третьому поверсі, в якому на підлозі побачили безпорадну жінку. Вона не мала сил піднятися з підлоги.

Рятувальники підняли жінку та надали першу домедичну допомогу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button