Надзвичайні події

Народився в сорочці: вогнеборці врятували 34-річного чоловіка (Фото)

Учора, 27 вересня, о 15:45 до Служби порятунку «101» у Срібнянському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Карпилівка, що за 12 км від районного центру.

Про це ЧЕline повідомили в У ДСНС України у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині пожежа на подвір’ї знищила автомобіль

За викликом на місце події прибуло відділення 14-го Державного пожежно-рятувального підрозділу у складі 3 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. Вогнеборці о 16:05 пожежу локалізували та о 16:25 остаточно ліквідували. Під час гасіння пожежі рятувальники врятували 34-річного сина господарки будинку, який у цей час відпочивав в одній із кімнат оселі. Надзвичайники вивели чоловіка із небезпечної зони на свіже повітря, на щастя, останній не постраждав.

Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печі, а саме відчинені дверцята груби. Вогнем пошкоджено стіну на площі 0,5 м кв і речі домашнього вжитку.

У зв’язку з цим рятувальники закликають населення: щоб лихо не прийшло до вашої оселі, дбайте про протипожежний стан приладів опалення. Не перегрівайте надмірно опалювальні прилади та не розташовуйте поблизу них ліжка, меблі, дрова або інші легкозаймисті речі. Пам’ятайте, дотримання правил пожежної безпеки допоможе вам уникнути лиха й зберегти своє життя та майно.

Ще статті по темі

Back to top button