Надзвичайні події

На Чернігівщині пожежа на подвір’ї знищила автомобіль (Фото)

19 червня о 13:36 у Сосницькому районі до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі, що по вулиці Квітковій у районному центрі. Пожежу помітив господар, який і викликав вогнеборців. До місця пригоди оперативно прибули два відділення 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України в Чернігівській області у складі 8 чоловік особового складу та 2 одиниць спеціальної техніки.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України в Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жахлива пожежа в Чернігові: жінка отримала 90% опіків

У зв`язку з пізнім виявленням і повідомленням про загоряння на момент прибуття надзвичайників вогонь вирував усередині й на даху будівлі, спостерігалося щільне задимлення. Вогнеборці одразу взялися до гасіння пожежі.

Завдяки оперативним діям рятувальників пожежу о 13:50 локалізовано та о 14:40 остаточно ліквідовано. Не допущено розповсюдження полум’я на розташований поруч житловий будинок господарів, сусідський житловий будинок, споруди господарського призначення, а також автомобіль ВАЗ-2107.

Вогнем знищено будівлю, автомобіль «Daewoo Lanos», пошкоджено покрівлю поруч розташованої господарчої будівлі.

Імовірною причиною виникнення загоряння стала несправність електричної системи автомобіля.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Все що написано в статті- неправда. Пожежників викликав не господар. Його вдома не було. Бригада пожежників приїхала тільки одна. Інша приїхала вже набагато пізніше.Двоповерховий гараж знищено повністю.»Завдяки» пожежникам вогонь перекинувся на іншу будівлю 17/6, половина якої згоріла, а покрівля згоріла вся. Пожежники -молоді хлопці діяли непрофесійно та незлагоджено. Зовсім сторонні чоловіки забирали шланги в пожежників і гасили самі. Так як хлопці були розгублені і не орієнтувалися в ситуації. Завдяки таким діям пожежників господарі понесли величезні збитки. В гаражі було багато цінного, серед якого новий причем, мопед…. За підрахунками господарів збитки оцінюються не менше 150 тис. грн. і це без автомобіля

  2. Все що написано в статті- неправда. Пожежників викликав не господар. Його вдома не було. Бригада пожежників приїхала тільки одна. Інша приїхала вже набагато пізніше.Двоповерховий гараж знищено повністю.”Завдяки” пожежникам вогонь перекинувся на іншу будівлю 17/6, половина якої згоріла, а покрівля згоріла вся. Пожежники -молоді хлопці діяли непрофесійно та незлагоджено. Зовсім сторонні чоловіки забирали шланги в пожежників і гасили самі. Так як хлопці були розгублені і не орієнтувалися в ситуації. Завдяки таким діям пожежників господарі понесли величезні збитки. В гаражі було багато цінного, серед якого новий причем, мопед…. За підрахунками господарів збитки оцінюються не менше 150 тис. грн. і це без автомобіля

Back to top button