Надзвичайні події

Наслідки негоди на Чернігівщині: у ДСНС повідомили нові дані (Фото)

Упродовж 21 липня на території м. Чернігова внаслідок інтенсивних опадів сталося підтоплення 20 житлових будинків та 34 присадибних ділянок в приватних домогосподарствах, а також 3 підвальних приміщень багатоквартирних житлових будинків і 5 окремих будівель, розташованих на території об’єктів різних форм власності, зокрема Чернігівського територіального центру соціального обслуговування, ПАТ «Будіндустрія», Чернігівського прикордонного загону та каналізаційної насосної станції №4 КП «Чернігівводоканал».

Про це повідомляє управління ДСНС в Чернігівській області.

Проводились роботи з ліквідації загрози переливу неочищених вод з фільтраційного каналу полігону по знешкодженню твердих побутових відходів КП «КТП-2528» Чернігівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові надзвичайна ситуація: затопило КНС-4

Загалом від підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області залучалось 11 одиниць спеціальної техніки, серед яких 7 автоцистерн, 2 пожежні насосні станції, рукавний автомобіль, 5 мотопомп та 32 чоловіки особового складу. Здійснено відкачування близько 9 тисяч куб. м. води.

З метою надання допомоги населенню, яке зазнало лиха, розгорнуто пункт забезпечення життєдіяльності населення біля будинку вул. Декабристів, 5А та організовано його функціонування в цілодобовому режимі.

Ще статті по темі

Back to top button