Надзвичайні події

Наслідки негоди у Чернігові (Фото, відео)

Ще одна негода й знову – аварії в місті. Через застарілі та забруднені зливнівки в Чернігові машинам довелося купатися в калюжах дощової води. Хоч злива в місті була не найбільша.

Автомобільний сплав зафільмували чернігівці саме після дощу. На проспекті Перемоги постійна калюжа, про яку неодноразово повідомляли містяни. Тут автомобілі купалися в воді по самісінькі фари. Та таке місце в Чернігові не єдине, нарікають водії.

А на іншому кутку міста наслідки негоди значно серйозніші. На вулиці Толстого неподалік ЗНЗ № 4 провалився асфальт. А його ж нещодавно там поклали. Ямка утворилася завширшки майже метр і завглибшки – понад метр. Ввечері на дорозі її майже не видно, тож у таку пастку вже встиг потрапити один водій. Колесо автомобіля мало не застрягло в проваллі. Шину розірвало. На щастя ніхто не постраждав, а з ями виштовхати автівку вдалося за допомогою небайдужих перехожих.

Трохи далі по цій же вулиці, неподалік будинку 122, обвалилася велика гілка старої тополі. Вона впала на тротуар. Пощастило, що ніхто не йшов тротуаром.

Про аварійні тополі в цьому мікрорайоні ми повідомляли неодноразово. Кілька тополь, що ростуть на дитячому майданчику обвалюються після найменшої негоди, та зрізати трухляві гілки комунальники так і не беруться. Мабуть, чекають, доки станеться якесь лихо.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button