Надзвичайні події

Недільні ДТП: водій та пасажир у лікарні

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 4 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

Про це ЧЕline повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

Стан доріг: для гарантування безпеки дорожнього руху на дорогах області працювало 8 одиниць спецтехніки та 10 осіб обслуговуючого персоналу від ДП «Чернігівський облавтодор». Стан доріг і мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.

Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

— на автодорозі Чернігів – Пакуль – КПП Славутич, біля повороту на с. Мньов Чернігівського району, о 10 год. 10 хв. 22 січня водій автомобіля «Volkswagen Т5» не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги та перекинувся. Внаслідок пригоди пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу в м. Славутич;

— в м. Чернігові по вул. Київській, 56 о 10 год. 50 хв. 22 січня водій автомобіля «ВАЗ-2102» здійснив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Transporter». Унаслідок пригоди водій «Volkswagen Transporter» отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні № 2.

Пожежі – 4, із них 3 пожежі в житловому секторі (1 особа загинула) та 1 інша пожежа.

Ще статті по темі

Back to top button