Надзвичайні події

Новгород-Сіверський район: під час пожежі загинув 56-річний чоловік

20 січня о 05:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Блистова Новгород-Сіверського району.

Про це повідомляють в головному управлінні ДСНС в Чернігівській області.

За викликом на місце події прибуло відділення 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини, місцева пожежна команда, а також сільські вогнеборці з с. Орлівка. Спільними діями пожежу о 06:40 локалізовано та о 08:30 остаточно ліквідовано. Під час гасіння в одній із кімнат помешкання на підлозі вогнеборці виявили тіло господаря 1967 року народження, без ознак життя.

Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття будинку по всій площі. Ймовірною причиною пожежі стала необережність загиблого під час куріння.

У зв’язку з цим рятувальники Головного управління ДСНС вкотре звертаються до громадян: дотримуйтеся правил пожежної безпеки, слідкуйте за справністю електромереж, електричних приладів та нагрівальних печей, проявляйте обережність у поводженні з вогнем і не куріть у ліжку. Якщо ви стали свідком пожежі, негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером «101».

Ще статті по темі

Back to top button