Надзвичайні події

П’яна ДТП у Чернігові: в автівок у результаті зіткнення відірвалися колеса (Фото)

Алкоголь і порушення Правил дорожнього руху призвели до ДТП.

Сьогодні близько десятої ранку до поліції надійшла інформація, що на вулиці Литовській сталася дорожньо-транспортна пригода – зіштовхнулися два легковики, частини авто були розкидані по всій дорозі. Чи є постраждалі, одразу не було відомо. На місце негайно виїхав екіпаж патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП біля Снов’янки постраждав водій

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські побачили, що ДТП сталася між ВАЗ-21093 та Peugeot 206. За кермом Peugeot перебувала 30-річна жінка. Вона скаржилася на самопочуття, тому їй одразу викликали «швидку». В результаті постраждалу шпиталізували.

Водій ВАЗу ушкоджень не зазнав. За направленням слідчого чоловіка доставили до медзакладу для проходження огляду на підтвердження чи спростування факту сп’яніння. Результат – алкогольне сп’яніння.

Попередньо вдалося з’ясувати, що 38-річний водій ВАЗу не впорався з керуванням, в результаті чого сталося зіткнення з автомобілем Peugeot, який рухався у зустрічному напрямку. Від удару в обох авто відірвалися колеса.

117338038_2367021896935480_5061047085797571965_o

Деталі та обставини аварії ще буде з’ясовувати слідство, проте стан алкогольного сп’яніння одного з водіїв уже є фактом.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button