Надзвичайні події

Упродовж минулого тижня на Чернігівщині надзвичайники ліквідували 29 пожеж (Фото)

Упродовж минулого тижня з 28 вересня по 5 жовтня щоденно в підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області перебували на цілодобовому чергуванні 192 чоловіки особового складу та 59 одиниць основної та спеціальної техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові сталася пожежа в житловому секторі

Вогнеборцями ліквідовано 29 пожеж, із яких 16 виникло в житловому секторі громадян, 2 – на транспорті, 1 – на об’єкті, 10 – у природних екологічних системах (2 – настил у лісі), 3 – суха трава, 4 – сміття та 1 – на сільгоспугіддях. Площа, пройдена вогнем, становить понад 6,2 га. На жаль, одна людина загинула.

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Чернігівській області 7 разів залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів виявлених у Чернігівському (тричі), по одному в Городнянському, Козелецькому та Ріпкинському районах. Знищено у встановленому порядку 29 вибухонебезпечних предметів, із них 12 артилерійських снарядів калібром 45,76 та 152 мм, 15 мінометних мін калібром 50 мм і 82 мм, а також 2 ручні гранати РГД-5 та РГД-33 часів Другої світової війни.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 10 разів залучалися для надання допомоги громадянам та інших невідкладних робіт, а також 13 разів – до виконання заходів із запобігання поширенню захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button