Надзвичайні події

Пасажири автобусу, який потрапив у страшну ДТП на московській трасі, розказали про неадекватну поведінку водія (Відео)

Пасажири рейсового автобусу, який потрапив у страшну аварію поблизу села Мости на Чернігівщині, розповіли, що водій транспорту поводив себе дивно та агресивно.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Зазначається, що в ДТП загинули троє пасажирів автобуса. Нині у шпиталі постраждалих залишилося десятеро. Водія, який був за кермом, та ще декількох пасажирів перевели до обласної лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині зіштовхнулися пасажирський автобус, вантажівка та легковик. Загинуло троє і ще 15 людей травмовано (Фото)

У вкрай тяжкому стані залишається інший 21-річний водій автобуса. У нього черепно-мозкова травма і набряк мозку. Лікарі вважають, що його потрібно транспортувати якнайшвидше. Однак побоюються, що його стан не дозволить провести транспортування.

Медики визнають, що найбільше пощастило водієві фури, в яку врізалися – громадянину Сербії. Попри те, що кабіну зім’яло вщент, чоловік відбувся саднами і переляком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП, в результаті якої загинуло троє і 15 людей травмовано

Пасажири автобуса кажуть, ще від самого початку помічали за водієм щось дивне. За їх словами, той поводився агресивно і грубив пасажирам. «Поводився дивно, обзивав нас», — розповідає одна з пасажирок.

Компанія-перевізник поки що цього не коментує. Стверджують, що водій був досвідченим, тож не розуміють, як могло статись трагедія.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button