Надзвичайні події

Патрульні на трасі загасили авто, яке загорілося під час руху (Відео)

8 липня близько четвертої дня співробітники патрульної поліції, які несуть службу на стаціонарному посту «Кіпті», звернули увагу на автомобіль «Форд Сієра», що рухався з боку Києва, – з-під багажного відділення машини виривалося полум’я. Ймовірно водій транспортного засобу не бачив загоряння. Поліцейські одразу сіли у службове авто та поїхали слідом за палаючою машиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські патрульні запобігли лісовій пожежі

За кілька сотень метрів правоохоронці наздогнали «Форд» та дали водієві сигнал зупинитися, що той і зробив. Зупинивши службове авто, патрульні одразу кинулися гасити вогонь, заздалегідь приготовленим вогнегасником. Водій палаючої машини не одразу зрозумів, що відбувається, – він мовчки спостерігав, як поліцейські гасять його авто. Вогонь був як ззовні, так і всередині багажнику. Коли авто повністю загасили, з’ясувалося, що в багажнику лежала каністра з пальним. Вона дивом не вибухнула.

Коли небезпека минула, патрульні з’ясували, що власник «Форду» – 72-річний житель Київської області. Чоловік їхав у бік Ніжина. За його словами, дорогою він нічого незвичайного не помітив, тому, коли почало горіти і скільки він так проїхав, пояснити не міг.

Не виявивши на місці причини загоряння, водій вирішив повернутися додому. Він відімкнув електроживлення від оплавленого заднього ліхтаря та потихеньку поїхав у зворотному напрямку.

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button