Надзвичайні події

Під час пожежі дачного будинку загинув 77-річний чоловік

15 березня о 13:03 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення, що у с. Березанка Чернігівського району в садовому товаристві «Здоров`я» горить двоповерховий дачний будинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одній із чернігівських квартир сталася пожежа. На місці виявили тіло чоловіка

За викликом на місце події оперативно з обласного центру прибуло 2 відділення 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини у складі 6 чоловік особового складу та 2 одиниць спеціальної техніки. На той час дах будівлі було охоплено полум’ям. Вогнеборці о 13:45 пожежу локалізували, а о 14:50 остаточно ліквідували та не допустили розповсюдження вогню на поруч розташовані будівлі.

Під час гасіння всередині помешкання рятувальники виявили тіло господаря, 1943 року народження без ознак життя. Ймовірно, причиною трагедії послужило порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні нагрівальної печі. Вогнем знищено дах будинку на площі 30 кв.м., пошкоджено перекриття та домашні речі.

У зв’язку з цим, рятувальники закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки, проявляти обережність у поводженні з вогнем слідкувати за справністю опалювальних та електронагрівальних приладів.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button