Надзвичайні події

Під Черніговом внаслідок вибуху загинув чоловік, ще один травмований

Один чоловік загинув, а другий травмований: поліцейські розслідують обставини підриву людей на вибуховому пристрої.

Поліція закликає жителів області дотримуватися правил мінної безпеки та не пересуватися місцями, де точилися активні бойові дії.

Сьогодні до поліції надійшло повідомлення, що в лісосмузі за с.Киїнка Чернігівського району на невідомому вибуховому пристрої підірвалися двоє цивільних чоловіків. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

На місце події негайно прибула група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління, вибухотехніки.

Попередньо відомо, що місцеві мешканці поїхали до лісу по дрова і підірвалися. Один чоловік внаслідок вибуху загинув, а другий зазнав травм.

«Шановні громадяни! Поліція закликає жителів області дотримуватися правил безпеки та бути вкрай уважними та обережними! Особливо – на територіях, які тимчасово були в окупації ворожих військ, або у місцях, де точилися активні бойові дії.

Росіяни залишили чимало вибухових пасток, замінованих ділянок та небезпечних предметів.

Не пересувайтеся там, де можуть бути заміновані ділянки — це узбіччя, лісосмуги, не розорані поля. Якщо ви побачили підозрілий або вибухонебезпечний предмет — негайно телефонуйте до поліції або рятувальників.

Бережіть себе та оточуючих», — йдеться у повідомленні.

Ще статті по темі

Back to top button