Надзвичайні події

Піротехніки Чернігівщини вилучили чотири вибухонебезпечні предмети

Упродовж 2-3 березня сапери частини піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС здійснили два термінові залучення. Під час цього були вилучені чотири артилерійські снаряди калібром 30 мм, виявлені в населених пунктах Чернігівського району. Про це повідомляють у головному управлінні ДСНС України у Чернігівській області.

Зазначені вибухонебезпечні предмети перевезені та в подальшому будуть знищені підготовленими фахівцями-піротехніками з дотриманням усіх встановлених правил безпеки.

Рятувальники Головного управління ДСНС в області вкотре звертаються до громадян із проханням не нехтувати заходами безпеки. Особливо це стосується мешканців тих населених пунктів, на території яких відбувались активні бойові дії, а також які тривалий час перебували під окупацією російськими військами.

Пам’ятайте, що тільки підготовлені фахівці можуть знешкоджувати вибухонебезпечні предмети, у разі їх виявлення необхідно терміново повідомити відповідні екстрені служби за номерами 101 або 102.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button