Надзвичайні події

Податківці конфіскували 10 тисяч літрів горілки

У місцях оптової торгівлі алкогольними напоями у Чернігові та Прилуках поряд із легальною лікеро-горілчаною продукцією здійснюється продаж незаконно виготовленого алкоголю.

Про це ЧEline повідомили у Головному управління ДФС у Чернігівській області.

У результаті проведення негласних слідчих дій, у тому числі оперативних закупівель, встановили місця накопичення, зберігання та реалізації фальсифікату, а також транспортні засоби, якими здійснювалося його транспортування.

Під час санкціонованих обшуків у місцях зберігання алкогольної продукції та у транспортних засобах вилучили 19 тисяч літрів горілки, розлитої в 10-ти літрові упаковки «BAG-IN-BOX» та скляні пляшки об’ємом 0,5 літра, що марковані підробленими марками акцизного податку.

Наразі проводяться заходи з метою виявлення каналів надходження фальсифікату, можливих місць його виготовлення та установлення повного кола причетних до незаконної діяльності осіб.

Головне управління ДФС в області наголошує, що у разі наявності інформації про факти незаконного обігу підакцизних товарів на території Чернігівської області, громадяни мають можливість повідомити фіскальні органи за номером телефону 651-479, звернутись особисто або письмово за адресою: Чернігів, вул. Реміснича, 11.

За усіма фактами будуть проведені відповідні перевірочні заходи з метою припинення правопорушень.

Ще статті по темі

Back to top button