Надзвичайні події

Подробиці акції «Правого сектора» у Чернігові (Відео)

У Чернігові в районі силікатного заводу сьогодні з самого ранку близько 30 активістів «Правого сектору» (з Чернігова та Києва) перекрили дорогу. Вимагали у влади Чернігова внести зміни до бюджету міста на наступний рік і врахувати питання ремонту старих будинків.

Також активісти вимагають у чиновників виділяти для чернігівських атовців нормальні земельні ділянки для будівництва. Нарікають на те, що сіверським героям виділяють землі в болоті.

Дорога була перекрита майже півгодини. До активістів приїхав заступник Чернігівського міського голови Андрій Черненко і поліція. Утворили ініціативну групу і поїхали до міської ради вирішувати питання.

Дорогу розблокували, але активісти розвели багаття і розбили намети.

Поряд знаходиться кілька автомобілів поліції.

Варто зауважити, що дана акція є показовою і дійсно актуальною, адже в Чернігові із виділенням земельних ділянок для учасників АТО проблемно. Чого варта феноменальна земельна оборудка із садівничим товариством «Грім-Віра», яку майстерно провернули деякі депутати Чернігівської міської ради (фракція «БПП», «Радикальна партія», «Батьківщина», «Опозиційний блок», частково «ДемАльянс» і «Самопоміч» проголосували за; проти цієї махінації була фракція партії «Наш край») під покровительством міського голови Владислава Атрошенка. Тож невипадково сьогодні активісти вимагали зустрічі саме з мером. Але Владислав Атрошенко в цей час чомусь був у Києві, тому віддуватися довелося заступникам.

Дивує ситуація, коли герої проливають кров на Донбасі, а тут – у мирному Чернігові розігрують землю підставним особам.

Також дивує позиція правоохоронних органів, які закривають очі на кричущу корупційну махінацію.

Ще статті по темі

Back to top button