Надзвичайні події

Подробиці про смертельну аварію на понтоні, коли загинула мати з двома дітьми

У ДТП на понтонній переправі через Десну поблизу Чернігова загинули мати та двоє хлопчиків, віком 12 років і майже півтора місяця, жителі села Лихолітки Козелецької громади.

«22 січня приблизно о 16.30 сталася ДТП за участі чотирьох людей. За кермом автівки «Опель Корса» була жінка, 1981 року народження, працівниця ДСНС. Автівка рухалася з боку села Количівка Чернігівського району в напрямку Чернігова понтонним мостом. У якусь мить водійка не впоралася з керуванням і виїхала з мосту у воду», – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначила Наталія Мелень, прессекретар територіального управління ДБР Києва.

За її словами, ймовірно, дався взнаки невеликий водійський досвід жінки. Адже вона сіла за кермо нещодавно – у 2021 році. А того трагічного дня на переправі неправильно оцінила ситуацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Задля самоповаги та справедливості: чому нині важливо перейменовувати вулиці і позбуватися радянської спадщини

«Це просто фатум долі. Все сталося миттєво», – каже Наталія Мелень.

В автомобілі, окрім жінки, був її чоловік, 1981 року народження, і двоє синів – 12 років і півтора місяця.

«Чоловікові у стані шоку якось вдалося вибратися з автівки, вже коли вона була у воді. Дружина ще встигла сказати чоловіку, коли він намагався її врятувати, щоб рятував дітей, вона потім. Але, на жаль, йому врятувати ні дітей, ні дружину не вдалося.

Усіх трьох загиблих водолази знайшли в машині. Маленька дитинка була біля ніг матері. Можливо, через те, що машина переверталася, а можливо, матір якось намагалася врятувати дітей. Відповідь на це запитання має надати експертиза», – повідомила Наталія Мелень.

Наразі тривають слідчі дії й експертизи, аби встановити всі обставини смертельної аварії.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button