Надзвичайні події

Подробиці жахливої аварії з маршруткою (Фото)

Як ми вже повідомляли, сьогодні, 3 червня, приблизно о 07.54 мікроавтобус сполученням «Семенівка – Чернігів» потрапив у ДТП.

За словами речниці поліції області Юлії Ковтун, водій мікроавтобуса сполученням «Семенівка – Чернігів», рухаючись автодорогою Чернігів – Сновськ у напрямку м. Чернігова, на відстані 2,3 км від населеного пункту с. В. Щимель допустив перекидання керованого транспортного засобу.

«Внаслідок ДТП шестеро пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, з якими були доставлені до лікарні. Вирішується питання про відкриття провадження за ч.1 ст.286 ККУ», – зазначила вона.

За словами пасажирів, які перебували в маршрутці, ДТП сталася через те, що водій легкового автомобіля підрізав мікроавтобус, який, перекинувшись, злетів у кювет. Про це йдеться у спільноті «Рідна Семенівка».

Пасажирів маршрутного таксі було доставлено до лікарні, одна жінка перебуває в реанімації, інші пасажири мають переломи різного ступеня тяжкості, забиття та порізи. Як повідомляють очевидці, водій легкового автомобіля залишив місце ДТП.

Ще статті по темі

Back to top button