Надзвичайні події

Поліцейські Чернігівщини спільно з військовослужбовцями проводять розчистку траси Київ-Чернігів (Фото)

Нині на території Іванівської та Олишівської громад триває розчищення траси, яке проводять козелецькі поліцейські спільно з вибухотехніками обласної поліції та ЗСУ.

Слідчі поліції вже задокументували воєнні злочини росіян, пошкодження і руйнування житлового фонду та інфраструктури в громадах.

Аби убезпечити громадян, поліцейські продовжують обстежувати місця, де тимчасово базувалися окупаційні російські війська. Також правоохоронці ретельно досліджують покинуті рашистами бойові позиції та локації, де тривали активні бойові дії. Відтак, вчора в Іванівській громаді поліція виявила два сховки ворожих військ з боєприпасами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На території Прилуцького району триває фіксація кримінальних правопорушень, вчинених військовослужбовцями рф

Сьогодні співробітники Козелецького відділення Чернігівського райуправління поліції разом з вибухотехніками продовжують розчистку траси «Київ-Чернігів». Спільно з військовими вони прибирають з траси знищену техніку: як військову, так і цивільний транспорт.

Вибухотехніки проводять розмінування на території громад, виявляють і знешкоджують залишені рашистами вибухові пристрої та боєприпаси.

Шановні громадяни! Сьогодні ввечері (після 18:00) неподалік села Ягідне поліцейські вибухотехніки будуть знищувати частину знайдених на трасі вибухонебезпечних предметів. Звуки від вибухів, ймовірно, буде чутно в навколишніх населених пунктах. Зберігайте спокій!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button