Надзвичайні події

Поліцейський офіцер Остерської громади на Чернігівщині спільно з рятувальниками та лісничими загасили пожежу у лісі

25 травня вдень до поліції надійшло повідомлення, що поблизу одного з сіл Остерської громади горить ліс поблизу місцевого кладовища. На місце події негайно виїхав поліцейський офіцер громади Олександр Приходько.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Доїхавши до села, правоохоронець побачив дим, який здіймався над лісовою смугою. Наблизившись до лісу, він виявив полум’я, яке стрімко розповсюджувалося і могло перекинутись на місцеве кладовище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині під час пожежі чоловік отримав опіки

На місце події також прибули рятувальники з технікою та місцеві лісничі. Не гаючи ні хвилини, правоохоронець кинувся гасити пожежу підручними засобами. Невдовзі вогонь був приборканий.

Завдяки оперативності поліцейського офіцера громади, рятувальників та лісничих під час пожежі ніхто з людей не постраждав, а також залишилось неушкодженим місцеве кладовище.

В ході подальшої перевірки правоохоронцями було встановлено, що ймовірною причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невідомими особами.

Як показують статистичні дані, на сьогоднішній день головна причина пожеж — «людський фактор», тому громадяни мають дотримуватися правил безпеки при перебуванні у лісових масивах, паркових зонах, біля торфовищ та відкритих територіях.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button