Надзвичайні події

Поліція Чернігівщини розшукує водія легковика, який зник з місця ДТП в Ніжині

Ввечері 14 листопада в Ніжині сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувалися двоє місцевих мешканців. Поліція встановлює особу водія автомобіля, який зник з місця події.

Вчора близько 18-ї години до поліції надійшло повідомлення про те, що в Ніжині на шляхопроводі через залізничні колії (між вулицями Шевченка і Прилуцька) сталася дорожньо-транспортна пригода: водій легкового автомобіля «BMW» зіткнувся з мопедом під керуванням 55-річного ніжинця, який рухався в попутному напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збили лося: на Чернігівщині сталася ДТП, двоє людей травмувалися

Внаслідок ДТП водій та 51-річна пасажирка мопеда зазнали травм різного ступеню тяжкості.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту Ніжинського районного відділу поліції.

Нині поліція встановлює особу та місцезнаходження водія легковика, який покинув транспортних засіб та зник з місця події.

Поліцейські розслідують обставини ДТП у рамках провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження), що караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліція звертається до всіх, кому що-небудь відомо про обставини цієї події, прохання телефонувати за номером: 097-869-71-31 або 102.

Не залишайтеся байдужими!

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button