Надзвичайні події

Поліція Чернігівщини тримає під контролем території краю

Затримання мародерів, забезпечення правопорядку, активна робота на звільнених територіях – криміногенна обстановка на Чернігівщині під контролем поліції. 

На своїй Facebook-сторінці Поліція Чернігівщини повідомляє, що минулої доби слідчо-оперативні групи поліції разом зі співробітниками СБУ та прокуратури продовжили документувати наслідки ворожих обстрілів та агресії щодо мирного населення, пошкодження і руйнування осель громадян та об’єктів інфраструктури.

На Прилуччині поліцейські спільно з представниками тероборони затримали мародерів, причетних до крадіжки кабелю. Через дії зловмисників чимало селян залишилися без зв’язку. Затриманим загрожує до 8 років ув’язнення. 

Поліцейські розкрили смертельну ДТП, учасник якої втік з місця інциденту. Трагічна подія сталася наприкінці січня цього року на околиці Чернігова. Оперативники карного розшуку відшукали ймовірного водія-втікача. Він визнав свою причетність до ДТП і надав правдиві свідчення. 

Поліцейські продовжують надавати адресну гуманітарну допомогу громадянам, які опинилися в скрутному становищі. Ювенальна поліція особливо піклується про родини з дітьми у звільнених від окупантів селах. 

Поліція Чернігівщини невпинно працює та продовжує стояти на варті безпеки громадян! 

Все буде Україна!

Ще статті по темі

Back to top button