Надзвичайні події

Поліція Чернігівщини встановлює обставили смертельної ДТП в Корюківському районі

Учора близько 12-ї дня на автодорозі «Чернігів-Мена-Сосниця-Грем’яч» неподалік села Волосківці Корюківського району зіткнулися два автомобілі. Внаслідок ДТП пасажирка легковика «ВАЗ» загинула на місці події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Городні пішохід потрапив під колеса

На місце події негайно виїхала група реагування патрульної поліції  та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту.

Поліцейські встановили, що 31-річний мешканець Мени, кермуючи автомобілем «ВАЗ» з причепом, рухався в напрямку міста Мена. Він зіткнувся із вантажним  автомобілем «DAF», під керуванням 29-річного мешканця Львівщини, що рухався у зустрічному напрямку.

Внаслідок автопригоди 49-річна пасажирка «ВАЗа» від отриманих тілесних ушкоджень загинула, а водій цієї автівки зазнав травм і був госпіталізований.

Слідчий відкрив провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Наразі поліцейські встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. В рамках провадження призначено низку експертиз. Тривають слідчі дії.

Сектор комунікації

поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button