Надзвичайні події

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі в ДТП трьох осіб біля автомобільного мосту (Фото)

Трагедія сталася за автомобільним мостом через Десну, де в результаті лобового зіткнення «Газелі» та «Джилі» загинув водій і дві пасажирки легковика.

На службу «102» о 06:41 зателефонував водій і повідомив про жахливу ДТП біля автомобільного мосту через Десну в передмісті Чернігова. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що легковик «Джилі», рухаючись Київським шосе в напрямку с. Количівка, за автомобільним мостом (район Старого вокзалу) здійснив лобове зіткнення з автомобілем «Газель», який рухався в бік Чернігова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кільцевій – ДТП

Унаслідок автопригоди водій і дві пасажирки автомобіля «Джилі» загинули на місці. Каретою екстреної медичної допомоги до лікарні доставлена ще одна пасажирка автомобіля «Джилі». Наразі поліція встановлює дані померлих і потерпілих.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) – карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button