Надзвичайні події

Пом’яті машини та водії: ДТП через неувагу та поспіх

Протягом минулої доби на Чернігівщині зареєстровано 5 дорожньо-транспортних пригод.

Про це ЧЕline повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

У с. Бригінці Бобровицького району о 9 год. водій автомобіля  «ЗАЗ-1103Slavuta» не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з електроопорою. Внаслідок пригоди водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Бобровицької центральної районної лікарні.

На автодорозі Київ – Суми – Юнаківка поблизу повороту на с. Боршна Прилуцького району о 10 год. 10 хв. водій автомобіля «Тoyota Camry» не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21120». Унаслідок пригоди водій і пасажир  автомобіля «ВАЗ-21120» отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Прилуцької центральної районної лікарні.

У м. Носівка по вул. Вокзальній о 12 год. водій мопеда «Honda Dio», виконуючи маневр обгону, не переконався в безпечності руху, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2121», що рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок пригоди водій мопеда отримав тілесні ушкодження.

У Чернігові на перехресті вулиць Київської та 77-ї Гвардійської Дивізії  о 16 год. 20 хв. 31 травня водій автомобіля «Daewoo Nexia» здійснив зіткнення з мотоциклом «JS-125». Унаслідок пригоди водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button