Надзвичайні події

Пригоди рятувальників у День Незалежності

24 серпня рятувальники підрозділів Управління ДСНС у Чернігівській області 4 рази залучались для надання допомоги громадянам.

Про це ЧEline повідомили в ДСНС у Чернігівській області.

О 10:35 у Чернігові по вул. Бєлова, 22 рятувальники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки допомогли відчинити двері помешкання, де прикута до ліжка 80-річна господарка впала і не могла дати собі раду.

О 15:03 у Ніжині до правоохоронців звернулась сусідка 77-річної мешканки однієї з квартир, що по вул. Шевченка, 97-А. Для відкривання  дверей оселі залучалося відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 3 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки. Рятувальники прибули вчасно, адже в жінки стався інсульт і її терміново каретою «швидкої допомоги» госпіталізували до медичного закладу.

Біля с. Підгірне Чернігівського району близько 16:00 вийшла з дому на пасовище та не повернулась місцева 63-річна жінка. З 23:26 для проведення пошукових робіт було залучено 10 чоловік особового складу, 1 службова собака, 3 одиниці техніки від У ДСНС, 4 співробітники правоохоронних органів, 1 службова собака та 1 одиниця техніки та 18 осіб місцевого населення.

Пошуковими роботами було обстежено територію загальною площею близько 1,2 кв. км Мертву жінку на полі близько 8-ї ранку виявили місцеві жителі. За цим фактом правоохоронці проводять розслідування.

25 серпня о 02:05 до Служби порятунку «101» у Прилуцькому районі звернулася мешканка однієї з квартир, що по вул. Садова, 73. Жінка не могла потрапити у помешкання, де мала перебувати її 14-річна донька.

На місце події прибули рятувальники 12 державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки. На щастя, коли рятувальники потрапили в оселю, дівчина міцно спала, тож не почула, що мати не може потрапити до квартири.

Ще статті по темі

Back to top button