Надзвичайні події

Рибний патруль наловив браконьєрів

Травневі свята не минули без «улову» для державних інспекторів Чернігівського рибоохоронного патруля.

У ході рибоохоронного рейду 1 травня на р. Дніпро поблизу с. Пустиньки о 23.20 інспектори спільно з правоохоронцями затримали двох мешканців Чернігова, які пізньої пори ловили рибу зяберною сіткою, що є забороненим знаряддям лову.

«Улов» видався напрочуд вдалий – аж 86 кг риби. Серед виловленої риби були: лящ – 40 шт., білизна – 1 шт., судак – 1 шт., карась сріблястий – 15 шт. Коштуватиме рибка браконьєрам 7 820 грн.

Цієї ж ночі на затоці р. Десна поблизу с. Соколівка Козелецького району затримано також двох мешканців Чернігова, які в незаконний спосіб – 2 зяберними сітками – виловили 36 шт. синця загальною вагою 4,5 кг. Завдані збитки в розмірі 3100 грн доведеться сплатити горе-рибалкам із власної кишені.

Складені протоколи про адміністративні правопорушення спрямовані до Чернігівського та Козелецького районних судів для притягнення правопорушників до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Чернігівський рибоохоронний патруль просить про всі факти браконьєрства повідомляти за номерами «гарячої лінії»  тел.0991121344 та (0462)937557 цілодобово.

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button