Надзвичайні події

Рятувальники Чернігівщини за добу ліквідували 15 пожеж і знищили 7 вибухонебезпечних предметів

Протягом минулої доби рятувальники Чернігівщини 24 рази залучалися до виконання завдань за призначенням.

Рятувальники ліквідували 15 пожеж, із яких: одна – на транспорті, шість – у житловому секторі громадян і вісім – у природних екологічних системах. Площа, пройдена вогнем, становила майже 10 га. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Чернігівській області.

Попередньо встановлено, що причинами пожеж послугувала несправність електричної системи, необережне поводження з вогнем, недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей і коротке замикання електромережі.

Сапери шість разів залучались до дій за призначенням. У встановленому порядку вилучено та знищено сім вибухонебезпечних предметів.

Також надзвичайники залучалися для проведення робіт із буксирування транспортних засобів, надання допомоги населенню та проведення інших невідкладних робіт.

Крім того, для надання допомоги населенню в місцях порушення транспортного сполучення внаслідок затоплення до чергування залучено двоє рятувальників та одна одиниця техніки, від «Червоного Хреста» – одна особа та дві одиниці техніки (один снігоболотохід «Богун»).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button