Надзвичайні події

Рятувальники показали фото з місця підриву автівки поблизу Голубих озер (Фото)

28 серпня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в одій з територіальних громад Чернігівського району на боєприпасі підірвався автомобіль. Нехтуючи попереджувальними знаками «міни», які встановлені вздовж доріг, люди поїхали на озеро відпочивати. Авто наїхало на боєприпас, який здетонував, сталося загорання автомобіля. В результаті вибуху дві дорослі людини загинули, а дві дитини отримали травми та були госпіталізовані до обласної дитячої лікарні. За їх життя борються медики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лісівники Чернігівщини заявляють, що тією дорогою, де підірвалася автівка з родиною, давно заборонено їздити

Одразу після отримання повідомлення про подію на місце було направлено черговий караул 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини та розрахунок групи піротехнічних робіт Головного управління ДСНС України у Чернігівській області. Аби забезпечити підхід до місця події всім екстреним службам, саперам в надскладних умовах довелося перевіряти прилеглу територію оскільки та територія знаходиться в межах прикордоння й замінована.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button