Надзвичайні події

Рятувальники вивільнили із заметів рейсовий автобус, 5 вантажних автомобілів і 2 легковики

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області 7 разів залучались для надання допомоги водіям транспортних засобів, які внаслідок складних погодних умов потрапили у снігові замети.

28 лютого о 04:58 до Служби порятунку «101» у Талалаївському районі надійшло повідомлення про те, що біля с. Плугатар у снігові замети потрапили рейсовий автобус БАЗ А079 «Еталон» сполученням Талалаївка-Київ, в якому перебувало 11 пасажирів та легковий автомобіль «Skoda Octavia». Рятувальники 21-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Талалаївка автомобілем підвищеної прохідності оперативно вивільнили транспортні засоби зі складної ділянки дороги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода на Прилуччині залишила без електропостачання сім населених пунктів

Відділенням Аварійно-рятувального загону спеціального призначення УДСНС України у Чернігівській області вивільнено 4 вантажних автомобіля, що потрапили у снігові замети біля сіл Моргуличі, Топчіївка, Боромики та Шестовиця Чернігівського району.

Загалом для надання допомоги водіям від УДСНС України у Чернігівській області залучалось 17 чоловік особового складу та 7 одиниць спеціальної техніки.

Ще статті по темі

Back to top button